BlueCompact van Winkhaus binnenkort bij Timmerman Alkmaar

Beheer uw sluitsysteem eenvoudig met de App!

Gemakkelijk, flexibel en slim. Dat zijn de drie kernbegrippen van het nieuwe sluitsysteem van Winkhaus. Het sluitsysteem, genaamd blueCompact, is namelijk het eerste systeem waarmee u alle procedures, machtigingen en veranderingen binnen het sluitsysteem op uw smartphone of tablet kunt realiseren. Het biedt de consument verschillende mogelijkheden om het sluiten en openen van de deur gemakkelijker, efficiënter en vooral leuker te maken.

Sleutel verloren?
Het verliezen van een sleutel is altijd erg vervelend, maar met blueCompact hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken, want na het verlies van een sleutel kunt u namelijk snel handelen via de App! De sleutel kan meteen vergrendeld worden, waardoor deze praktisch waardeloos is voor de vinder. Sleutel gevonden? Activeer hem dan weer!

Overzichtelijk
In de App kunt u precies zien welke sleutel op welk moment toegang heeft tot de desbetreffende ruimte. Met blueCompact kunt u dus continu zien wat er bij de deuren van uw pand gebeurd. Een uitgebreide controle is dus zeer gemakkelijk!

Rechten op afstand
BlueCompact biedt tevens een oplossing als u toegangsautorisatie op afstand wilt toekennen. Wanneer u bijvoorbeeld een sleutel aan de buurman geeft voor noodsituaties, kan hij deze ook alleen gebruiken wanneer dit het geval is. De enige voorwaarde is dat u hem eerst toestemming geeft in de App.

Geen opslag in de Cloud
Om ervoor te zorgen dat al uw gegevens zijn beschermd, heeft blueCompact ervoor gezorgd dat alle details van uw sluitsysteem niet worden opgeslagen in de cloud. De gegevens worden veilig bewaard op de sleutel zelf. Het is dus onmogelijk voor iemand om zonder uw toestemming de deur te openen.

Eenvoudige installatie
De installatie van het sluitsysteem is zeer eenvoudig. De standaard 17mm europrofielcilinder vergemakkelijkt de installatie, omdat de cilinders in de meeste gevallen zonder bouwkundige aanpassingen kunnen worden geïnstalleerd en/of kunnen worden uitgewisseld met uw huidige cilinder. Een elektricien is hierbij niet nodig!
Het systeem is uit te breiden tot maximaal 99 sleutels en 25 cilinders.

Bekijk het filmpje hierboven of neem voor meer informatie over blueCompact contact op ons op!